Wat anderen zeggen over De Talentversneller

heurkens

“Vanaf medio 2011 wordt De Talentversneller door ons ingezet als loopbaan begeleider, team begeleider en persoonlijke coach voor diverse trajecten. Het prettige aan onze samenwerking is dat Ellen op korte termijn kan worden ingezet en flexibel is.

Vanaf 2013 zijn we overgestapt van een functionele organisatie naar matrix organisatie met zelfsturende teams. We hebben Ellen in de laatste fase ingezet bij het analyseren van de meest complementaire teams. Dit heeft ze gedaan d.m.v. de Me. en We. metingen.

We zijn erg tevreden over de samenwerking; het is een goede match.”

Manfred van Kalkeren, 2018 / directeur/DGA

 

true-talent-team

TheTrueTalentTeam werkt Business to Business. Zij leveren Me. en We. metingen die inzicht geven in de echte talenten van mensen. Of het nu gaat om talentontwikkeling, in- of outsourcing, teamsamenstellingen of veranderprocessen; met Me. en We. voegt men een ongekende scherpte toe aan elk proces en ondersteunen zij hun klanten om succesvol te zijn. Vanaf juni 2014 is De Talentversneller een businesspartner van The True Talent Team.

“Ellen is een van onze business partners van het eerste uur en in die rol een van de mensen met wie wij ontzettend graag samen trajecten invullen bij klanten. Helder en duidelijk, scherp – maar wel altijd vanuit betrokkenheid en positiviteit – opbouwend, kundig, eerlijk en altijd met een goed gevoel voor humor. Kortom een van onze business partners met wie wij met blind vertrouwen en veel plezier elk project in durven te stappen en zonder twijfel bij elke klant onder kunnen brengen. Ellen “versnelt niet alleen talent”, ze versnelt ook elk veranderproces door de tomeloze energie die ze inbrengt in al haar projecten”.

Peter van Nieuwburg, 2018/ Eigenaar/ Business Developer @ TheTrueTalentTeam

 

2 Jump Partner logo

“Ellen is een zeer ervaren coach, die zowel in de context van individuele begeleiding als ook in de context van teambegeleiding deskundig is. Zij heeft een ruime ervaring in teams, is gedreven en nauwkeurig. Ik ken haar als iemand die altijd blijft leren, altijd klaar staat en altijd oplossingen weet te vinden. Haar vermogen om met humor en openheid een situatie te benaderen, blijft verfrissend.

Ineke Hurkmans, 2018/ Founder of Jump Movement, International speaker

 

archipel-thuis-logo

“Jump, het doet iets met mensen!’ (Jump bij Archipel Thuis)

Ons thuisteam is een heel fijn, goed samenwerkend team. Sinds anderhalf jaar zijn we een zelfsturende team. Om iedereen bij het team te blijven betrekken, heb ik Ellen & Andrea gevraagd om een Jump te doen met het thema: mijn rol in ons zelfsturende team. Na de Jump heb ik gemerkt dat wij als collega’s meer waardering naar elkaar uitspreken en dat dit fijn is om te horen. Vaak weet je het wel, maar het wordt vaak nooit gezegd tegen elkaar.

Daarnaast waren er na de Jump ook drie collega’s die aangaven dat ze het leuk vonden om wat extra taken te doen naast hun dagelijkse werkzaamheden.  Na de Jump voel ik me nog meer gesteund door mijn collega’s dan daarvoor, dit is gewoon super fijn!

Mieke Goverde, oktober 2017/ voormalig teamleider Archipel Thuis

 

Informatie & Gegevens