Roeien met de stroom mee, echt doen waar je goed in bent.

Daar heeft iedereen recht op.

Wie help ik?

Ik ondersteun medewerkers en leidinggevenden in het MKB om zichzelf stevig en energiek neer te zetten als professional en echt te doen waar ze goed in zijn. Hierdoor hebben ze meer impact hebben op hun werk en hun omgeving (meer plezier, bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het bedrijf en tevreden klanten).

Wat is de reden dat ik wil helpen?

Ik geloof dat als iedere medewerker en leidinggevende echt doet waar hij goed in is, hij veel meer plezier ervaart in zijn werk en meer energie overhoudt voor zichzelf, klanten en anderen. Kortom: hij is een prettige persoonlijkheid, die zijn kwaliteiten op waarde schat en op het juiste moment inzet.

Waarom ben ik gekwalificeerd?

De afgelopen 25 jaar heb ik vele medewerkers en leidinggevenden  ondersteund op het gebied van talentontwikkeling, solliciteren, presenteren, communicatie & samenwerken.

Vragen als: “Welke taken kan ik het beste uitvoeren? Wat past er het beste bij mij? Hoe ga ik om met mijn collega’s? Hoe voer ik een goed gesprek? Waarom doe ik wat ik doe? Hoe presenteer ik mezelf? Op welke manier komt mijn boodschap het beste over? Wat zeg ik wel/ niet tijdens een gesprek? Hoe ga ik om met weerstand?”, kwamen vaak naar voren.

Wat ik merk is dat medewerkers en leidinggevenden leven in de waan van de dag en onvoldoende stilstaan bij waar ze goed in zijn en wat ze echt leuk vinden. Daardoor roeien ze nog te vaak tegen de stroom in.

Door talentscans, gesprekken, aandacht, inzichten en adviezen heb ik de afgelopen jaren meer dan 1500 medewerkers en leidinggevenden ondersteund om zichzelf stevig en energiek neer te zetten binnen het bedrijf, te doen waar ze goed in zijn, zodat ze meer impact hebben als professional.

Waar neem ik de klanten mee naartoe?

Mijn streven is dat iedere medewerker en leidinggevende echt doet waar hij goed in is en zijn overige taken delegeert of uitbesteedt, zodat hij zich kan richten op zijn échte werk. Dat geeft energie en plezier. En het werkt als een magneet. Hij kan op volle kracht vooruit en een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zijn eigen omgeving (regionaal/nationaal/ internationaal). Daar doe je het toch voor!

Ik ben Noloc gecertificeerd.

Noloc

 

 

 

 

Informatie & Gegevens